Carma och Cat

Senaste inläggen

Av Marie - 1 februari 2016 06:42

Hela helgen har gått till att måla tak på landet - faktiskt inte så tråkigt som det låter. Glädjen och känslan att vi kommer närmare målet kan få vem som helst att stå högt upp i luften med nacken och armarna i en jobbig ställning utan att gnälla. Och fint blir det   


Carma har roat sig med att spankulera på tomten, kollat in älg och rådjurs bajs.........nja kollat och kollat - käkat närmare bestämt   kört lite uppletande, käkat ben och bara varit med.  

ANNONS
Av Marie - 27 januari 2016 13:19

Tror inte det finns något som blir så tillfreds med  våra besök till kiropraktorn som jag.  Det känns verkligen som om det här gör susen. Sakta men säkert har hon rättat till diverse skavanker som Carma haft. Några av dom kan vi inte göra något åt men en hel del har hon kunnat fixa till. 


Carma har inte varit lika glad över dom här besöken. Det har varit obehagligt och gjort ont, men trots det hoppar hon glatt in i rummet och hälsar med glad svans på Eva och riktigt utstrålat att det här är ett  toppen ställe,  kostar sig till och med på att ge Eva en puss när tillfälle ges. Carma lever verkligen i minuten, mindfulness är hennes melodi. 


Från att ha haft en Love som bunkrade allt läskigt på minnet och lagrade det väl i sin databank och som redan i förväg innan det har hänt har haft någon slags synsk känsla på vad som komma skall. Henne har jag släpat in till den här typen av behandlingar och hon har bara tänkt flykt. Skulle aldrig göra en flyga förnär. 


Lilla söta Carma låter som hon ska äta upp Eva när det gör ont och kunde hon ta en tugga så tror jag hon skulle. Men i nästa sekund är det glömt - en underbar egenskap. Tänk så olika det kan vara. Torsdagens besök var annorlunda - inte ett endaste morrande eller attackerande från Carma. Eva kände igenom henne först, tyckte att det kändes bra - väldigt mycket bättre en förut. Behandlade henne på dom utsatta ställerna och Carma sa inte ett ljud. Stod helt stilla och käkade godis. 


Det är verkligen bra att hon är så tydlig - lite lättare att se när hon inte har ont eller har ont. 


Som vanligt åkte vi till djuraffären efteråt och Carma får själv välja sitt ben - hon kollar av alla hyller och väljer med omsorg igår blev det en lamm strupe........bra val om ni frågar mig      ANNONS
Av Marie - 25 januari 2016 09:50

Det är något speciellt med dom där tyg grejerna när man är retreiver - hittad längst ner i en väska, överlycklig kommer hon springande med den. Lite träning kanske??


 

Av Marie - 24 januari 2016 16:45
Härligt med lite varmare temperatur. Ett snabbpass fick vi till. Ordförståelse ligger starkt på schemat - men att det ska vara så svårt. Såklart mycket mitt fel, lätt att vara efterklok men jag tror att om jag hade lagt större vikt vid dom magiska orden STÅ SITT LIGG när hon  var yngre så tror jag att det hade sätt annorlunda ut i dag.


En reflektion som nu är nerprintad och som ska tas tillvara på till nästa hund - om det blir någon.     Av Marie - 21 januari 2016 15:21

 


Av Marie - 20 januari 2016 06:43

Ett avhopp på grund av löptik gjorde att Anna Hilding ringde mig i onsdags  och frågade om jag ville vara med i deras träningsgrupp en gång till. 


Den här gången var det två dagars träning och övernattning. Carma och jag tackade ja   


Alltid väldigt spännande att träna med nya personer, upplägget är väldigt bra vi tränar fyra i varje grupp men byter dag två. Fick som vanligt med mig massa nya idéer och tankar. Känns som ett stort  privelegium att få vara med här - det är bara att supa in   


   

Av Marie - 15 januari 2016 06:48

Kylan har verkligen slagit till i stockholmsområdet. Nu på morgonen har vi frost på handtaget på insidan - helt galet. Men en liten promenad ska vi väll kunna få till, Carma brukar inte vara så känslig. 


 


Min kompis Jenny som har Kajsa som jag berättade om för några veckor sedan, skulle ju para med hanen "Monster" var det tänkt. Men planen ändrade sig - det blev ingen parning, dom fick inte till det. Så Jenny åkte till Karlskoga snabbt som bara den och parade istället med sitt andra allternativ Gränsvallarens Totte. Två parningar blev det så nu får vi se om det blir valpar. 


 


Har turen att få träna inomhus hela helgen. Blev tillfrågad i onsdags - och det var bara att säga "ja tack" 

Carma kommer bli super glad. 


 Av Marie - 12 januari 2016 07:07

 

Presentation

SM- 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

    

Arkiv

Följ Bloggen

Följ Carma och Cat  med Blogkeen
Följ Carma och Cat  med Bloglovin'

 

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se