Carma och Cat

Alla inlägg under juli 2012

Av Marie - 4 juli 2012 15:04

Tror Kristinehams helgen gjorde underverk med mig. Känner mig full av inspiration och ide sprudlande. Snöre har inskaffats, burk och sytråd. Ska bli jätte kul att se vad Carma tycker om passet i dag. Det är planerat in i minsta detalj. Jeanette suckade tungt när hon hörde att jag skulle vara så strukturerad, inte för att hon inte gillar det utan mer kanske att då måste ju hon också tänka till dagen till ära ...........fast ibland är det skönt att bara vara lite "vi gör vad vi känner för". Det behöver inte alltid vara så planerat. Det var ett tag sen jag kände så här och jag tänker inte gå med på något mer negativt nu. Har tagit ett långt allvarligt snack med Carma    .......................... (Jag fattar att hon inte förstår vad jag säger men man kan ju alltid göra ett försök)    Och faktiskt jag tror hon insåg allvaret     . Nu ska vi bara var friska och tänka sunda goda tankar. Dags att göra skäl för sitt namn   


 

ANNONS
Av Marie - 3 juli 2012 07:07

 

TJOHOOO hon sitter    

Hopp apport 

Inkallningen från rutan                       Foto: Anna Hilding

ANNONS
Av Marie - 2 juli 2012 19:20

 

Foto: Anna Hilding

Av Marie - 1 juli 2012 21:02

Då var vi hemma  efter tre dagar i  Kristinehamn. Grymt nöjd över att just Carma och jag fick vara med om en sådan  här rolig, inspererande och helt fantastisk helg. Jag har skrattat, gråtit en skvätt, tröstat och pepprat,  det har varit många känslor i gungning. 


I fredags träffades vi klockan 17.00 för middag. Lite senare på kvällen  blev det taktik snack, hur vill vi värma upp innan tävlingen på lördagen? . Hur vill vi bli bemötta efter tävlandet?. Allt gicks igenom och alla fick tänka till hur man ville ha det. Snygga tröjor och halsband delades ut,  båda i blågult så klart 


Kan tala om att innan middagen  körde jag och några till lite grupp moment på Kristinehamns Bk. Vi visste nämligen att platsliggningen och sittande i grupp skulle vara i två olika ringar. Och att vi skulle förflytta oss på rad mellan ringarna.   

När tränar man på sånt......... ALDRIG   

Och Carma ser till att jag får hicka, när jag sätter henne upp i platsliggningen sitter hon hos mig i en sekund sen drar hon mot huset som en galning (gick nämligen dit själv  precis innan grupp momenten) Hon trodde jag lagt en extern belöning där   Kändes inte så där jätte bra - Just snyggt om hon skulle få för sig det på lördagen.

Hade inte behövt oroa mig, hon sköte sig fint   


Lördag morgon upp med tuppen, samling 9.00 för lottning. Carma och jag fick nummer 6.

Ja inte gjorde vi några super poäng men jag var väldigt nöjd än då. Det kändes så jätte bra. Jag var ganska låg i mina tankar innan om hur det skulle gå. Sjukdomar, tränings torka, fruktansvärt deprimerad oinspirerad  matte och en något förfriskad tränings villig Carma gjorde att det kändes "det kan gå hur som helst". Visste inte ens om hon fysiskt skulle orka ett helt pass.


Men Lilla Carma jobbade på fint,  i ring nummer ett var det Sittande i grupp, ff, sättande under gång, inkallning med stå, hopp apport. I ring två -  Platsliggning, Rutan, metall, vittring, fjärr.

Väldigt intressant att gå från en ring till en annan, tyckte att det gick väldigt bra   


Jätte kul att titta på dom Norska ekipagen många duktiga förare med sina hundar. Men efter en hel dag av fina prestationer så visade det sig att Sverige var bäst denna gång  

Hela Svenska laget              Foto:Tomas Lundin    
På kvällen blev det föreläsning om allmäna skillnader mellan FCI och svenska regler vilket var väldigt intresant. Sent men till slut blev det  middag och lekar vilket var en bra avslutning på den dagen.


Söndag morgon blev vi indelade i grupper. I min grupp var det två norrmän och en svensk Anna Hilding  

Här bytte vi erfarenheter, tränings tips, idéer och säkerligen en och annan geni knöl blev gnuggad   

Jag blev otroligt peppad och tränings lusten som jag inte sätt röken av på VÄLDIGT länge gjorde sig påmind. Tror jag fattar varför jag håller på med hundträning. Det är ju så jäkla roligt. 

Gav Anna en stor kram på slutet av dagen "you made my day   "


16.00  samlades vi för avslut och tack tal   Sandra och jag hoppade in i bilen och styrde kosan hem med våra fina golden tjejer  

 

 

 

                                                                                                                  Foto: Sandra Begntsson  


Presentation

SM- 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

    

Arkiv

Följ Bloggen

Följ Carma och Cat  med Blogkeen
Följ Carma och Cat  med Bloglovin'

 

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se