Carma och Cat

Alla inlägg den 6 januari 2011

Av Marie - 6 januari 2011 16:28

Har under mina 44 år,  haft och faktiskt har fobier för de verse saker. Tänker

kanske inte gå in på alla här men en som jag kan dela med mig av och som jag har nämt tidigare är det här med att gå kurs .

Kursen i sig har jag inga problem med utan mer det här när man ska visa upp sig för helt okända människor som ska tycka hur det ser ut mellan mig och min hund......nervösare en mig får man nog leta efter, vilket gör att det ser lite annorlundare ut en vad det brukar när vi tränar.


Det här problemet tar bort tjusningen med att förkåvra sig, men som sagt med tanke på min ålder så har man ju skaffat sig en del erfarenheter i livet och av dom har jag lärt mig att man måste utsätta sig för det obehagliga för att bli vän med det.


Att gå hos Lotta Linusson har varit en väldig hjälp på traven, jag har känt mig väldigt bekväm med henne, hon har och är perfekt i min rehabelitering ;-))


Eva Bodfäldts kurs sikta mot stjärnorna 1 gick vi i sommras. Då var vi ca sju deltagare, Jag var otroligt nöjd med kursen men inte med mig själv - Eva sa att jag var som en bordercollie......när det var min tur att visa upp så gjorde jag det snabbare en blixten,  så jag skulle få gå tillbaka till min plats så fort som möjligt;-))

Men trots att jag sa att -  nu skiter jag i det här med kurs så  .....................................

I dag var vi på sikta mot stjärnorna 2 ......... jamen va f..n  va min tanke jag gillar Eva och hur farliga kan dom andra vara ??? vi provar igen !!


Fem stycken var vi,  och i dag fick jag verkligen inta scenen vilket jag ville eller inte  ;-)))

 Eva ville se en kedja på några moment för att kunna se hur vi ligger till.

Carma och jag valde inkallning, stegförflyttningar,ett ställande under gång  och avslutade med apportering sen busade vi som två tokar - Carma  morrar och kampar,  hon är helt galen men så fort jag säger tack så släpper hon direkt - faktiskt lite häftigt - en Reteriver   


summa sumarum = dom andra kurs tjejorna var jätte snälla och trevliga, Vissa lite nervösa dom med (vilket var jätte skönt att höra) Eva var lika bra som vanligt

jag klarade av att genomföra kedjan och den här gången nämde inte Eva Bordercollie därimot blev det mycket prat om min Carma..............  mmmmm vilken hund ;-))


Presentation

SM- 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

    

Arkiv

 

 


Ovido - Quiz & Flashcards