Carma och Cat

Direktlänk till inlägg 3 september 2011

DAGENS SUMMERING

Av Marie - 3 september 2011 13:50

Träning i dag med Jeanette och Sussie. Jeanette och Acke gör framsteg hela tiden, nu sa i och för sig Jeanette att hon tyckte dom stod stilla i utveckligen. Fast det tycker inte jag.  Om jag går till mig och Carma så känns det så för oss med i perioder.  Det är nog så för oss alla som tränar hund, ibland kommer man inte framåt man tycker man bara står och stampar på samma ställe.


Därför är det bra med träningskompisar som man träffar kontinuerligt - man kan påminna varandra om hur långt man faktiskt kommit och att det inte såg så himla bra ut för några månader sedan ( fast det sa man ju inte då ;-))).


Sussie och Mysko hann vi bara titta på lite grann tyvärr - Mysko såg ganska snopen ut när matte belönade efter ett litet kort fritt följ packade ihop och in i bilen - VA INGET MER???. I bland finns det viktigare saker än hundträning, trott eller ej. Som Pengar   internt skämt.


Tycker Carma och jag fick till ett bra träningspass. Fick en liten aha upplevelse i vittringen, förstår nu hur Carma tänker i det momentet, vilket ju är bra.


Fjärren har jag nu ett bakåt sitt precis som jag vill ha, tycker att från ligg till sitt  är snärtigare och bättre, kanske pga. inte ont i ryggen   .


Vi har ett fantastiskt fint ligg, ställandet under gång ser också bra ut. Stabil stadga, vilket är otroligt viktig att ha -  kommer behövas senare i Z:at


FF kan i början vara lite svajigt i baken, men med en ordentlig uppvärmning stabiliseras det oftast, vänstersvängar älskar jag hon är så duktig,  höger svängar jobbar vi på att älska   


Stegförflyttningar -nja jag vill att hon står när vi jobbar med dom, inte sitta  ner. Har en bild i mitt huvud hur det ska se ut- kan bara säga stackars Carma   - kan du saxa???? .......(Hon kan det, för det har jag sätt )


Jag vill inte hasta fram i momenten jag vill att det ska vara stabilt, det är ju i eliten som man ser om man har gått för fort fram eller slarvat.

Och så klart så har vi rygg och löp att tänka på   


På tal om löp, Tror bilderna talar sitt tydliga språk hur vi har det just nu.

  

Slickar örat


  

Jahaa luktar du så här



 



 



 

På tisdag är Carma klar med sitt löp och Love kommer sanrt där efter, så skönt


 
 
Ingen bild

Sussie o Myzzko

3 september 2011 21:26

Jag tyckte både Carma och Acke var jätteduktiga.
Det var länge sen jag såg Myzzko såhär ointresserad och ofokuserad på fria följet.
Tur att jag åkte till Södra Bk för där kändes det Ok igen. Han är ju väldigt störd av nya ställen. Alltså träna mer på det;-)
Härligt och se era hundar som verkligen vill arbeta:-)

 
Pia

Pia

3 september 2011 21:37

Vilken härlig inställning du har, Mia - "högersvängar jobbar vi på att älska" hahaha:-)) Jag tycker du gör helt rätt som jobbar lugnt och metodiskt med momenten, det är ingen brådska! Ni är så jäkla bra, du och Carma!

http://khemosabi.bloggagratis.se

 
Jenny & Kex

Jenny & Kex

3 september 2011 23:14

Bra inställning mia!! :) Heja, heja!!
Har också tänkt på att inte rusa, särskilt inte nu i trean. Då lägger man ju den viktigaste grunden för eliten ;)

http://www.posiitiv.blogg.se

 
mia,love&carma

mia,love&carma

4 september 2011 07:37

Precis Jenny "Lägger grunden för eliten" och så är det :)
Pia: när tävlingsledaren säger vänster om march då tänker jag "TJOHOO" här kommer vi (helt galet jag vet) tror att jag kommer få ta det lugnt nu ett tag innan ryggen stabilliserat sig helt, och det är nog bra då kan man finslipa på detaljer ;-))

Sussie: när han gick andra svängen såg det väldigt fint ut, skönt att du fick ett bättre träningspass på södra ;-))) vi får synas igen helt enkelt ;-)))

http://www.briard.mia-co.com

 
Jeanette

Jeanette

6 september 2011 13:20

Tack för träningen och pepp. Att ha någon vid sin sida som följt och fortsätter att följa en hela vägen är en oerhörd lyx som jag är så tacksam för.
Inte hade du behövt åka till SSBK Sussie ni avslutade ju kanon

http://www.springpoints.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 26 april 2018 06:34

Då har vi gjort våran andra tävling i Nosework, denna gång gick det väldigt mycket bättre en den första gången. Carma klarade alla fyra söken som var utomhus super bra, jag var i chock, hade lite svårt att ta in att hon klarade det så bra (förväntnin...

Bus

Av Marie - 10 mars 2018 07:39


 

Cat

Av Marie - 5 mars 2018 07:13


   

Av Marie - 3 mars 2018 08:07

Hittade en super fin stol på blocket, perfekt eftersom dynorna var lösa och det gör det lite lättare att klä om. Blev så förtjust i stolens rygg, det var det som avgjorde att jag ville ha den.    Hittade tyg på Rosahuset och sydde efter bästa för...

Av Marie - 22 februari 2018 15:12


Det är något visst att gå kurs för Kenth Svartberg. I Torsdags var det Cat's och min tredje gång. Första gången vi var där (tror Cat var 7 månader) så var jag inte helt hundra på något var det gällde min hund, vi hade det jobbigt i vardagen och på tr...

Presentation

SM- 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

    

Arkiv

 

 


Ovido - Quiz & Flashcards