Carma och Cat

Direktlänk till inlägg 26 mars 2015

Psykologi

Av Marie - 26 mars 2015 09:19

I måndags var jag på föreläsning i tävlings psykologi med Eva Marie Wergård. Otroligt inspirerande och lärorikt. Många saker hon sa hade jag koll på men mycket var nytt. 80% är den mentala biten - herre jösses tänker jag, då är det ju mig jag måste träna och inte hunden. Visst har jag känt att Carma inte går lika bra på tävling som på träning -  och har förstått att det är jag som påverkar. 


 I går tränings tävlade vi på Norsborgs kennelklubb. Jag planerade momenten som vi skulle göra efter hur sista tävlingen gick och hur vi har tränat sista tiden. I går var det kvitto på om jag tänkt rätt. Ff, zäta, inkallning, apporterinsdiregering, fjärr gå ut från plan och där stod en ny tävlinsledare och vi gjorde två moment till "belöning" Allt gick väldigt bra Carma var super taggad och tyckte det var jätte kul - vi hade ett bra flow. Fick mig en riktig funderade över att det gick så bra,  jag var inte ett dugg nervös, jag var lugn trygg och säker. Vilket smittade av sig. Tror efter måndagens föreläsning att det här med hur vi är på tävling är så viktigt - det är det som skiljer agnarna från vetet. 


Fick med mig bra verktyg som jag ska börja praktisera 21 dagar ska det ta om man är ambitiös och det ska jag försöka vara.  
 
ANNONS
 
Mia

Mia

27 mars 2015 00:42

Är en gift mamma och har två barn och vi bor på landet. Är 44 år.

Jag är en person som har svårt att möta ensamheten och inte ha någon att bolla mina tankar med. Jag behöver ha någon som orkar lyssna. Jag har vänner som jag känner jag inte vill tära på mer. De är vana vid mitt glada jag och det känns att jag vill kunna prata med människor som inte har förutfattade meningar och samtidigt kan ge mig perspektiv på mina tankar och funderingar.

Vad jag gör på min fritid!
Jag tycker om att hitta på saker på min fritid som allt från att träna, kolla film, äta något gott, åka någonstans, bara vara, ut i naturen, fiska, vad som helst helt enkelt. Det finns inget jag inte kan tänka mig att göra. Tycker om när det händer något eller inte på rätt sätt.

Om den jag söker!
Jag söker den som är villig att förstå, som har en drivkraft och är ärlig i sina avsikter och som kan värdesätta utbytet av tankar och goda råd. Någon som är rak och intresserad av att ge och ta.
Vad vill jag göra med dig
Det är svårt att säga, beror alldeles på personen i fråga. Ibland är det tillräckligt att prata, ibland att göra något roligt eller intressant. Sådant visar sig efterhand.

Vilken kontakt är jag öppen för IRL - Träffas och umgås, Brevkontakt här på sajten, Chatt, Träffas på tu man hand, Träffas flera och hitta på nåt kul
Etniskt ursprung Europeisk
Önskad relation Vänskap, Endast vänskap, Onlinevän / Chattvän

Läs gärna min blogg:

miamiamia.bloggplatsen.se

http://miamiamia.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 26 april 2018 06:34

Då har vi gjort våran andra tävling i Nosework, denna gång gick det väldigt mycket bättre en den första gången. Carma klarade alla fyra söken som var utomhus super bra, jag var i chock, hade lite svårt att ta in att hon klarade det så bra (förväntnin...

Bus

Av Marie - 10 mars 2018 07:39


 

Cat

Av Marie - 5 mars 2018 07:13


   

Av Marie - 3 mars 2018 08:07

Hittade en super fin stol på blocket, perfekt eftersom dynorna var lösa och det gör det lite lättare att klä om. Blev så förtjust i stolens rygg, det var det som avgjorde att jag ville ha den.    Hittade tyg på Rosahuset och sydde efter bästa för...

Av Marie - 22 februari 2018 15:12


Det är något visst att gå kurs för Kenth Svartberg. I Torsdags var det Cat's och min tredje gång. Första gången vi var där (tror Cat var 7 månader) så var jag inte helt hundra på något var det gällde min hund, vi hade det jobbigt i vardagen och på tr...

Presentation

SM- 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

    

Arkiv

Följ Bloggen

Följ Carma och Cat  med Blogkeen
Följ Carma och Cat  med Bloglovin'

 

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se