Carma och Cat

Alla inlägg under oktober 2011

Av Marie - 9 oktober 2011 16:24

Den här helgen har det varit fokus på träning. Ett pass med Jenny på lördagen och ett med Jeanette på söndagen. Carma har verkligen varit fokuserad inte ens när Jeanettes barn och barnbarn stormade in på planen med barnvagn och en liten söt Melvin på 3 år som gastar  - "MORMOR, MORMOR"  vek hon av med blicken ifrån mig.


Hon är så inne i träningen så hon verken ser eller hör något annat, helt obegripligt men fantastiskt.


Lördagens träning blev som vanligt med Jenny intressant och rolig. Vi bestämde att  i dag får Carma "bara" ett rutskick, en chans att sätta den rätt, annars gör vi något annat trist moment :) (om hon nu har några sådana)


  Men helt klart att mina morgon rut träningar har gjort resultat Carma satte den perfekt på första försöket  -  skönt nu är det bara att börja försvåra så att hon för större förståelse för momentet.


  En liten kjedja blev det förstås, som hon klarade galant - avslutdes med en exterbelöning "Kattmat" vilket var väldigt uppskattat.

Kikade lite på fjärren - vi jobbar vidare ;-) ( inte mycket att säga om den )


  Lite passivitet medans Jenny och Mini körde :)


Söndag och träff med Jeanette. Tycker hon va på mig ovanligt mycket i dag  - vilket jag gillar ;-) - Ska du släppa igenom det där? ..... - hmmm Nja det ska jag nog inte  - Marie du gör dubbelkommandon vid ingången .........  - hmmmm gör jag ;-)

Ni hör,  hon var på mig som en hök   Engagerade träningskompisar är guld värt och jag är så glad att jag har det. Som säger vad dom tycker och styr upp. Många gånger ser man inte själv vad man gör för fel och då är det super att ha kompisars ögon på sig.

 Så en STOR fång rosor till mina super duper träningskompisar ni vet vilka ni är ;-)))  

Nu har vi en plan för nästa gång vi ses, vilket innebär lite mindre spring sträckor för Carma och inte låta dålig position gå igenom i ff ( vilket jag är dålig på att se själv)


Hoppapport va det 1000 år sedan vi gjorde - fast det märktes inte, hon visste hur det skulle gå till :)

Avslutade med "BUS"  med lånad kampleksak - en sån måste vi köpa ;-)

  

Ett litet lycko rus kom  över mig i dag efter träningen - Tänk vilken tur jag har som har en sån fantastisk hund, hon är verkligen allt jag ville ha  och lite till 

ANNONS
Av Marie - 6 oktober 2011 16:52

I dag i djuraffären :


- Hej vll du ha hjälp??

- Jag letar efter tre billiga leksaker  som ser exakt lika dana ut

- Okej vad är det för ras?

- Golden reteriever  ;-)

- Då har vi dom här bollarna för 69 kr

- Perfekt dom tar jag:)

Expeditern avslutar med  - Dom är så bra för dom piper också, så du kan få  igång henne/honom  ;-))


Tycker det var lite gulligt "Få igång henne"  hon skulle bara veta ;-)))Det blev lite träning i dag, Jeanette som legat sjuk i 100 år (känns det som) kravlade sig ur sängen för lite aktivering.


 I dag länkade carma och jag ihop ff, sättande under gång, vittring = vilket gick väldigt bra, jag skötte mig i förberedelserna och Carma var väldigt på. 

Carma har en förmåga att ha lite problem med orden  Ligg,Sitt,Stanna under gång, hon lyssnar inte utan bara gör vad hon tycker plus att hon är en jäkel på uteslutningsmetoden  (smart liten kicka)

Om jag gjort ett sitt under gång  sen ett stanna, då måste nästa bli ett ligg tycker Carma och  slänger sig i backen :)  Men om jag berättar vad vi ska göra innan så brukar det fungera ;-)) vilket det gjorde i dag


I vittringen har jag en liten gest  som gör att hon vet vad som gäller

 "på med näsan"  eller rätt och slätt kom in med rätt pinne så får du en köttbulle ;-)) Hon fattar i alla fall vad jag menar och jobbar på jätte fint, precis som jag vill ha det  = fort ut, hitta rätt pinne direkt, fort in ,inge tugg :)


Nöjd med dagen och väldigt nöjd med att vi kan träna även om det fortfarande är en ganska lugn träning. I dag  är antibiotikan slut och nu kan alla basilusker hålla sig borta - för här är dom inte välkomna :)
 

ANNONS
Av Marie - 5 oktober 2011 11:46

  


 
 


  


 
 

 


     
 

Av Marie - 4 oktober 2011 19:33

Carmas små egenheter som jag kan bli lite mindra glad på ibland men faktiskt saknat väldigt mycket på sista tiden. Bla. helt galna tok ryck efter lunchen, hoppar och biter i kopplet, vill bli klappad av alla söta barn på slättgårdsvägen, snurrar som en tok när maten serveras, hoppar efter bilnycklarna som hon ska bära, den intensiva ska vi träna blicken - Men ÄNTLIGEN är Carma som hon brukar ;-))


 Tycker det tog väldigt lång tid innan antibiotikan började ge effekt - men nu är hon tillbaka i sitt gamla jag ;-)

Och jag är så glad, Älskar min galna Carma


I morse packade jag ryggan med korner, några rut skick innan jobbet  är ett måste, vi ligger efter i "rut träningen",  så fort vi kört igång med den blir Carma dålig . Love la sig så snällt i skuggan när jag började rota fram korner och band, hon vet - nu ska dom träna ;-) såklart får Love sig lite kul träning hon med.


Annars måste jag säga att Love är nog ganska nöjd med livet, "mycket godis för lite jobb" är hennes motto och precis så är det ;-) Hon får godis för att hon ligger still när Carma och jag tränar  eller för lite halvtaskigt utförda moment - men vad gör det hon är bäst och värdens sötaste ;-)


Det här trodde jag aldrig skulle kunna hända här hemma - men det kunde det tydligen, Love ville verkligen vara med

"En dubbel Fjärr" helt oplanerat från min sida, kunde inte låta bli att hämta kameran .......- STÅ STILL ;-)

Mina sötnosar   

 Av Marie - 2 oktober 2011 13:41

Carma börjar som sagt pigga på sig, den lilla träningen vi gör blir hemma vid.

För lite måste vi göra det är både jag och Carma överens om ;-)


Små korta pass med fjärr och stegförflyttningar har det blivit i helgen.

Tycker att vi har kommit över mina negativa tankar som jag haft i fjärren - det kommer nog att fungera. Carma gör i dag några  fel i stå/sitt MEN hon gör några bra också och så har det inte varit förut. Hennes ställanden är jätte fina till och med på avstånd ;-) Jag är hoppfull. Hon verkligen försöker göra allt för att det ska bli bra och jag med ;-))

Hon är så tacksam och väldigt rolig att jobba med :)


Fick till lite musik i dag ;-)) vilket inte är lätt för många låtar får man inte använda - men Jill kan man lita på, en hyvens tjej ;-))
Kan man inte träffas så får det bli så här Distans träning elle hur Jenny ;-)))


Presentation

SM- 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

    

Arkiv

Följ Bloggen

Följ Carma och Cat  med Blogkeen
Följ Carma och Cat  med Bloglovin'

 

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se