Carma och Cat

Alla inlägg under maj 2011

Av Marie - 5 maj 2011 07:44

Ja då var vi här, Lydnadsklass tre   Det var inget jag hade planerat  att det skulle gå så här fort,  det bara blev så. Vilket känns otroligt bra. Nu kan vi träna in trean i sommar och kanske tävla till hösten.


I går besökte vi Lotta L, Vilket alltid är ett sånt lyft - man blir på bra humör och Lotta har konsten att få saker att verka så lätta. Carma var i gasen och bjöd på riktigt fina saker, tror det bästa var apport hopp över hinder. Ett moment vi aldrig provat på, tredje försöket fattade hon    - jaha ska Apporten med över hindret ;-)

Hoppet Lotta hade med sig var lite anorlunda men det spelade ingen roll för Carma.


Utmaningen kommer bli fjärren, stå skiftet känns knepigt i dag. Det blir till att nöta på i hemmets lugna vrå ;-)


Vittring har vi hållt på med ett tag  - Carma tycker det är det lättaste momentet ..........Än så länge ;-)  för hon får bara äta små  köttbullebitar  som ligger mellan pinnarna  och det är ju  en lätt match för en Retriever.

Pinnarnas värde  har varit på tok för stort men nu struntar hon i pinnarna och bara käkar köttullar ;-))


  


Störst på tränings schemat just nu står framförgående och budföringen, få se om vi kan få till det på ett par veckor ;-))
Av Marie - 1 maj 2011 15:46

I går tog vi det väldigt lugnt, dagen kantades av promenader smaskiga ben, lite extra mycket mat och  massor av  mys, inte för jag vet om Carma tyckte det blev en bra dageneftertävlingsdag  ??:-) Men för mig och Love va det perfekt ;-)  En bild säger mer en tusen ord, eller hur ;-)  Söndag bar det av till   spårmarkerna  -  Carma fick för första gången ett lägre spår och hon spårade fantastiskt fint.  Man blir så lycklig,  tänk var lätt det är med den här vovven ;-) och vad hon har lärt sig fort. Uppletandet går också jätte bra fort ut och fort in  med föremål ;-)


   14 maj är det dags för MH sen är det fritt fram för tävling i Appelllen, få se när vi slår till ;-)))Tant Love fick sig ett spår hon med, spår slutet blev favorit trasan  vilket var uppskattat


    Kan man få en köttbulle nu?? ;-)


Fick i dag  en redig Lektion av mina spår kompisar i det här med fästingar på hund och vad som kan hända. Den var så redig så jag var tvungen  att åka raka vägen till Apoteket efter spårskogen för inköp av  Scalibor halsband.


Ett fästing skydd som jag tidigare varit emot, tycker det har känts alldeles för giftigt,  men med tanke på vad som kan hända om dom blir smittade så tänker jag prova . Passar det inte Carma då åker det avPresentation

SM- 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

    

Arkiv

 

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se