Carma och Cat

Direktlänk till inlägg 31 mars 2011

Alla dagar är inte lika ;-)

Av Marie - 31 mars 2011 19:02

Det är inte ofta att det händer att träningen med Carma inte känns bra, men i går var det en sådan dag.

Vi träffades på Botkyrka BK, Jeanette, Maria och Helene  - Jeanette och jag hade förmånen att kunna komma dit lite tidigare så vi körde igenom "Tanterna"  Vilket gick över förväntan,  Love  var på G och lyckades få till alla moment efter regelboken ........ja Loves och min regelbok ;-)) Zita glimmade till hon med ;-))


Sen var det dags för lite träning med dom små och träningskompisarna.

Carma var som ett yrväder och det ff som vi skulle nöta lite på blev det inget vidare med. Måste fixa till en plan om det blir så där igen,  i går fanns det ingen - tyvärr.


Det var med låg profil jag åkte till Lotta Linusson i dag för en lektion.

Trist om samma känsla skulle infinna sig igen.

Min tanke var att vi skulle gå igenom tvåans moment, och såklart titta på ff.

Det blev en bra timme med Lotta, yrvädret Carma fanns  kvar men i dag gav träningen något. Carma och jag åkte hem med lite mera kunskap i bagaget.





När Carma var liten förökte jag att få hennne att lägga ner huvudet vid Ligg (tycker det ser så trevligt ut när andra hundar gör det tex. i fjärren) men vi fick en låsning, så jag bestämmde att ta ett uppehåll, nu har vi tagit upp träningen igen men bytt taktik ;-) Disktrasan fick bli target - så här ser det ut i dag  ;-))............ fortsättning följer ;-)





 Har inskaffat en videokamera och var så nyfiken om det funkade att lägga ut här och det gick ju alldeles lysande ;-))


 
 
Eva-Liz

Eva-Liz

1 april 2011 17:12

Det ser ut som om vi følges ad:)Samme beslutning tatt for de eldste. Jeg følte på mandags treningen at alt var bånn. Men så oppdaget jeg, når jeg så på film etterpå, at slik var det jo ikke. It is all about the handler.......:):)Solan legger seg automatisk i flatdekk etter en liten tids venting. Det ser ut som han tenker:"Her blir jeg nok en stund":):)

http://www.kennelsoltrollet.com

 
mia,love&carma

mia,love&carma

2 april 2011 08:47

Att förstå var du skriver är verkigen inte lätt ;-)min norska är kass. Men den här gången tror jag att jag förstår TJOHOOO ;-)
Va bra att han gör det självmant.För oss såg det redan lite bättre ut i går, så vi tränar vidare ;-)))

http://www.briard.mia-co.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 26 april 2018 06:34

Då har vi gjort våran andra tävling i Nosework, denna gång gick det väldigt mycket bättre en den första gången. Carma klarade alla fyra söken som var utomhus super bra, jag var i chock, hade lite svårt att ta in att hon klarade det så bra (förväntnin...

Bus

Av Marie - 10 mars 2018 07:39


 

Cat

Av Marie - 5 mars 2018 07:13


   

Av Marie - 3 mars 2018 08:07

Hittade en super fin stol på blocket, perfekt eftersom dynorna var lösa och det gör det lite lättare att klä om. Blev så förtjust i stolens rygg, det var det som avgjorde att jag ville ha den.    Hittade tyg på Rosahuset och sydde efter bästa för...

Av Marie - 22 februari 2018 15:12


Det är något visst att gå kurs för Kenth Svartberg. I Torsdags var det Cat's och min tredje gång. Första gången vi var där (tror Cat var 7 månader) så var jag inte helt hundra på något var det gällde min hund, vi hade det jobbigt i vardagen och på tr...

Presentation

SM- 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

    

Arkiv

 

 


Ovido - Quiz & Flashcards