Carma och Cat

Alla inlägg under december 2010

Av Marie - 12 december 2010 17:36

Det årliga julkortet är under bearbetning, Tycker det går sådär ;-)

Får se om jag får som jag vill - två hundar bredvid varandra med tomte mössor på huvudet .........känns som det kommer att bli tufft ;-)))


  
 

  

ANNONS
Av Marie - 9 december 2010 15:59

Har tänkt fram och tillbaka hur jag ska göra med simningen för båda hundarna eftersom det är galet dyrt. Ska jag bara simma en ??? Vem av dem i sådana fall ???

Det lättaste skulle ju vara att låta Love få slippa eftersom hon tycker att det är pest.

Så här har jag gått och fnulat........tills för några dagar sedan då jag fick nys om en kvinna i södertälje som har hundsim. Jag ringde till henne och var så välkomen. Nu simmar vi för en mycket bättre penning och resvägen är lika som till det andra simmet, med andra ord - perfekt ;-)


Första gången vi var där fick Love sitta och titta på när jag simmade Carma, vilket inte var populärt.  Love gnällde, ville vara med och blev lite avis på hur kul vi verkade ha det.

Det var väldigt nyttigt för i dag, en vecka senare kändes hon mycket lugnare. Vi kunde till och med busa till det,  så som jag gör med carma.

Tänk om det ÄNTLIGEN har släppt och hon kanske tycker att det är lite okej.


Carma har inga problem alls! För att hon ska få anstränga sig lite extra åkte flytvästen av i dag......... - tänk om hon sjunker,  hon är ju så van med den nu ????

Gulliga Gisela var med,  hon övertalade mig ......Ta av flytvästen, jag hoppar i om hon drunknar  .........men jag hörde nog hur hon viskade till Love ........- vilket jäkla trams det ska vara med den där hunden ;-))) hahahahah

Hon har så rätt - man ska vårda sin Karma =O  
  

ANNONS
Av Marie - 8 december 2010 15:32

Otroligt vad snö vi fått. Vi passar på att pulsa  så mycket vi hinner - hörde att det också förutom simning är bra träning för hundarna men tack och lov

 helt gratis  ;-)))


I går var sista gången hos Lotta Linusson. Kallt som attans var det, inte många minuter man kunnde vara utan vantar. Carma och jag skötte oss bra, jag var nöjd när jag åkte hem.

Lotta tyckte att det var dags för lite mera länkning plus att ha koll på aktivitet och passiviteten i momenten - se om hon kan göra några aktiva moment för att sen gå in i ett lugnare moment och klara av att hålla koncentrationen. Har faktiskt ingen aning om hon fixar det,  det vi  har tränat på är att jag busar upp henne som en tok sen tar jag kamptrasan som vi lekt med och sätter henne hos mig och då blir hon cool lugn sen busar jag upp henne igen osv.  ....... av och på knapp ;-)) .................vilket hon klarar galant ;-)


     

         

Av Marie - 4 december 2010 20:20

Efter förra helgens flopp på hågelbygårds julmarknad så känndes det som att vi var beredda att göra ett nytt försök med att få lite julstämning,  denna gång hade vi fått " inside information " om att siggesta var värd att besöka.

Sagt och gjort Jeanette och jag plockade upp Gisela sen styrde vi mot Värmdö.


  

Medans Acke hälsade på gud och alla människorTittade Carma på andra hundar ????? ;-))Shoppade jätte fina Hjärtan som sattes på Dörren när vi kom hem    

Carma ställer upp på bild ;-)  

Sen fick vi då äntligen lite fika, kan varmt rekommenderas  

Fantastisk utsikt  

   Fanns fler som blev betagna av den ;-)))

Av Marie - 2 december 2010 15:14

Fotgåendet har jag alltid tyckt varit ett trist moment, mycket på grund av att jag själv inte har något flyt när jag går, mina fötter gör lite som dom själva vill - men nu efter 8 år  har polätten trillat ner (för en del tar det lång tid  ;-)))) Lotta har gått igenom det här med mig tusen gånger men jag har inte fått till det  - men  andra gången på  hennes kurs  drog hon det för elftefjärde gången ;-)) och jag bara förstod hur hon menade, så nu tycker jag att det är riktigt roligt .


Tror risken är större att det blir bra för hunden  om man gör alla vinklar och stegförflyttningar på lika dant sätt varje gång, än som det har varit för Love och mig, lite hipp som happ ;-))Fick hjälp i tisdags att klicka Carma när hon gick fint, vilket blev väldigt bra och matte Mia belönade till slut som hon skulle...........hur svårt får det vara ;-)))

Nu tränar vi i köket och i morse kändes det som det finns hopp för mig,  jag belönade flera gånger helt rätt ;-)

Det är inte lätt när man har en Love som man måste peppa  och nu en Carma som man måste dämpa. Det gäller att tänka till, tur man har tränings kompisar som ser och hjälper till.


I dag efter simningen blev det märgben
    

Presentation

SM- 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

    

Arkiv

Följ Bloggen

Följ Carma och Cat  med Blogkeen
Följ Carma och Cat  med Bloglovin'

 

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se